ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάρια για Άρη και Αυλωνίτη που μένει ελεύθερος

Οι άνθρωποι του Άρη όπως όλος ο πλανήτης, περιμένουν την απόδραση από τον εφιάλτη της πανδημίας, κάνουν τα σχέδια τους και προσπαθούν να είναι όσο τον δυνατόν πιο έτοιμοι, τόσο για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όσο και για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Άγγελος Χαριστέας είναι αυτός που αποτελεί το “κλειδί” στην χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού, έχει κάνει συζητήσεις με παίκτες και ειδικότερα, έχει στραφεί σε ελεύθερους παίκτες από το εξωτερικό, είτε ξένους, είτε Έλληνες.

Ένας από αυτούς σύμφωνα με τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ο Τάσος Αυλωνίτης. Το συμβόλαιο του 30χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού με τη Στουρμ Γκράτς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο ύψους 1μ.91 στόπερ αγωνίζεται σε μια θέση όπου ο Άρης θέλει να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Φραν Βέλεθ, ενώ και το κασέ του (100.000 ευρώ) είναι στην λογική που θέλει να εφαρμόσει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος στην νέα σεζόν. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, μεταξύ άλλων, ενώ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, εκτός από την Στουρμ Γκρατς και την Χαρτς Σκωτίας.

To Top