Σενάρια για Άρη και Βέλλιο

Παράλληλα με τις διοικητικές διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Αρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει το πώς θα μπορέσει να ενισχυθεί, ενόψει Ιανουαρίου, προκειμένου να αλλάξει ρότα στο πρωτάθλημα.

Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που “θέλουν” τον Απόστολο Βέλλιο στην λίστα του Άρη! Για τον 21χρονο επιθετικό επικρατεί η άποψη στην αγγλική ομάδα πως θα πρέπει να δοθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Αρης, είναι διατεθειμένος να του δώσει τον χρόνο που επιθυμεί, βγάζοντάς τον από την αγωνιστική «ναφθαλίνη» και παράλληλα να του δώσει κίνητρο να παλέψει τη συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αυτά αναφέρει σε δημοσίευμα του το συνδρομητικό κανάλι.

Ο Μιλίνκοβιτς, έχει δώσει το ΟΚ για να προχωρήσει η υπόθεση, η οποία, πάντως, μόνο εύκολη δεν είναι. Eιδικά από τη στιγμή που πολύ δύσκολα θα επιστρέψει τώρα στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρσι, τέτοια εποχή είχε τεθεί στο “τραπέζι” το όνομα του Βέλλιου, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

To Top