Σενάρια για Άρη και Κουτρουμπή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «κιτρίνων» που αναζητούν τις καλύτερες περιπτώσεις Ελλήνων -ελεύθερων στην αγορά- ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στη κατηγορία κάτω των 24 ετών. Ένας από τους αρκετούς παίκτες που βρίσκονται στη σχετική λίστα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κουτρουμπής. 

Ο 22χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Χατζηνικολάου. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα από την Αθήνα που κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του παίκτη με τον Παναθηναϊκό. Παρόλο αυτά, όμως, ο Άρης έχει μπει «σφήνα» στη μάχη για την απόκτησή του. Κι αυτό γιατί ο Χατζηνικολάου γνωρίζει τις ικανότητες του παίκτη. Λόγω της θητείας του, πέρυσι, στην ΑΕΚ θεωρεί ότι έχει όλα τα εφόδια για να αντέξει στην πίεση της φανέλας του Άρη και έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ να ενεργοποιηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Καλλιθέα τη σεζόν 2007-2008. Έχει ύψος 1,90 μέτρα και η θέση του είναι στο κέντρο της άμυνας. Ντεμπούτο στη Football League έκανε τον Μάιο του ?08 στο ματς Καλλιθέα-Άγιος Δημήτριος. Την επόμενη σεζόν (2008-2009) έκανε μόλις δύο συμμετοχές, για να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια και να έχει γεμάτες σεζόν από την επομένη. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2009-2010, στην Γ? Εθνική, σημείωσε 24 συμμετοχές, την επομένη (2010-2011), στην Β΄ Εθνική 22. Το 2011-2012 ήταν η τελευταία του χρονιά στην ομάδα που «γαλουχήθηκε». Με 29 συμμετοχές στο ενεργητικό του ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ και το όνειρο της Super League έγινε πραγματικότητα. Ένα όνειρο που κατέληξε όμως σε εφιάλτη, λόγω του υποβιβασμού της «Ένωσης». Σε μία χρονιά που ο Γιώργος Κουτρουμπής είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε και το πρώτο γκολ στην καριέρα του, στην ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Πηγή: metrosport.gr

To Top