Σενάρια για Αλεξανδρή στο διαδίκτυο…

Δημοσίευμα στο διαδίκτυο αναφέρει ότι υπάρχει θέμα Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του Άρη και μάλιστα γίνεται λόγος και για την διάδοχη κατάσταση με πρώτο φαβορί – αν λυθεί η συνεργασία με τον 61χρονο τεχνικό – τον Φώτη Τακιανό!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο μπασκετικό σάιτ “basketplus.gr” “περισσότερο από το αποτέλεσμα στη Γλυφάδα κόντρα στον Ίκαρο η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας σε ένα ακόμα παιχνίδι έχουν βάλει σε μεγαλύτερη αβεβαιότητα από ποτέ το μέλλον του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην άκρη του πάγκου του Άρη. Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση μίλησαν για ομάδα δίχως αγωνιστικό προσανατολισμό, που παίζει απλά για να παίζει, ανήμπορη να σταθεί ανταγωνιστική κόντρα στον προτελευταίο της βαθμολογίας.

Ήδη, λοιπόν, προκύπτουν σενάρια αντικατάστασης του προπονητή, προκειμένου να επιτευχθεί το απαραίτητο «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα για να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο υπόλοιπο της σεζόν. Το όνομα του Φώτη Τακιανού επιστρέφει στο τραπέζι, καθώς κρίνεται κατάλληλος για να δουλέψει με το υπάρχον ρόστερ και να βοηθήσει την ομάδα να βγει από το αγωνιστικό τέλμα.

Η περίπτωση Τακιανού είχε απασχολήσει τον Άρη και το καλοκαίρι, τελικά στο… νήμα είχε προωθηθεί αυτή του Βαγγέλη Αλεξανδρή”.

To Top