Σενάρια για Γκόρτσιανουκ

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν αποτελεί και τυπικά εδώ και λίγες ώρες παρελθόν για τον Άρη (αν και επί της ουσίας δεν έγινε και ποτέ… παρόν!) και οι «κίτρινοι» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε συμφωνία με τον αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρεται σε άλλο ρεπορτάζ ο Άρης είναι έτοιμος να προχωρήσει στην απόκτηση ενός διεθνή ακραίου και σύμφωνα με το gazzetta.gr αυτός δεν είναι άλλος από τον Γκόρτσιανουκ.

Όπως σημειώνει: Ο… εκλεκτός των «κιτρίνων» είναι ο διεθνής ακραίος Ζένια Γκόρτσανιουκ, ένας παίκτης που έχει καταφέρει μέσα από μεγάλες δυσκολίες να πετύχει πολλά στην καριέρα του. Το θέμα ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο 27χρονος παίκτης, έφυγε από την Ελλάδα πριν δύο χρόνια, ενώ είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά με τον Φοίνικα Σύρου, επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ανανέωση του διαβατηρίου του.

Γι’ αυτό κιόλας δεν αγωνίζεται αυτό το διάστημα στην Εθνική ομάδα, παρότι αγωνιστικά θα ήταν από τα βασικά γρανάζια κάθε προπονητή. Βέβαια στον Άρη για να έχουν κάνει την κίνηση απόκτησής του, θα έχουν βρει τις λύσεις, με πιο πιθανή ο παίκτης να παίξει ως ξένος, καθώς αντικαθιστά τον Κουβανό».

To Top