ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σενάρια για εμπλοκή Γαλανού στην “επόμενη μέρα” του Ηρακλή…

Την ώρα που η οικογένεια Καλαϊτζίδη προχωράει τις συζητήσεις για την διοικητική εμπλοκή στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ένας άλλος παράγοντας που πέρασε από τον ποδοσφαιρικό Άρη, εμπλέκεται σε σενάρια συμμετοχής στην “επόμενη μέρα” της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος όπως μετέδωσε σήμερα το “Metropolis” είναι στη διαδικασία της διοικητικής αλλαγής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το σάιτ του ραδιοφωνικού σταθμού:

“Την ώρα που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να βρεθεί λύση και να αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο, τα τελευταία 24ωρα δύο Έλληνες επιχειρηματίας συμπράττουν εκφράζοντας το ζωηρό ενδιαφέρον τους για την κυανόλευκη εταιρεία. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Αλέξανδρος Φουρλής της γνωστής οικογενείας που εμπλέκεται επιχειρηματικά στις εταιρείες IKEA και Intersport. Στο πλευρό του Αλέξανδρου Φουρλή βρίσκεται ο Γιώργος Γαλανός, γνωστός από την παλαιότερη ενασχόλησή του με το μπάσκετ του Ηρακλή, αλλά και το ποδόσφαιρο του Άρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμφότεροι συναντήθηκαν με τον παράγοντα του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδόπουλο, στον οποίο εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ. Παράλληλα, ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας με δικούς τους λογιστές, ωστόσο, κάτι τέτοιο απαγορεύτηκε από τον κ. Παπαθανασάκη”.

To Top