Σενάρια για συμφωνία Άρη – Καλτσά υπό τη μορφή δανεισμού!

Η περίπτωση του 22χρονου Νίκου Καλτσά προκύπτει πολύ δυναμικά για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη υπό τη μορφή δανεισμού από την Βέροια!

Πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Ημαθίας αναφέρουν πως ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θα μεταγραφεί στους κίτρινους ως δανεικός, καθώς υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Νίκος Καλτσάς έχει μια “γεμάτη” χρονιά με την ομάδα της Βέροιας, καθώς αγωνίστηκε στα 14 από τα 15 παιχνίδια του πρώτου γύρου. Μάλιστα έχει σκοράρει δύο φορές και έχει δώσει μία ασίστ. Το ένα γκολ το πέτυχε σε βάρος του Άρη, στην νίκη των κίτρινων με σκορ 2-1 στις 5 Νοεμβρίου.

Είναι από τους ταλαντούχους παίκτες της φετινής Σουπερλίγκας και γενικώς από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα και είναι κάτω των 24 ετών.

Οι πληροφορίες από την Βέροια αναφέρουν πως είναι θέμα ημερών να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του από τον Άρη με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Είναι απαραίτητη η επισήμανση πως οποιαδήποτε μεταγραφή του Άρη θα ολοκληρωθεί εφόσον η ΠΑΕ εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

 

To Top