ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σενάρια και φήμες από παντού, όμως ο Άρης έχει έναν στόχο και απαιτείται ηρεμία!

“Φουντώνουν” καθημερινά τα σενάρια και οι φήμες που θέλουν παίκτες του τωρινού Άρη να βρίσκονται σε μεταγραφικές λίστες ομάδων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Με εξαίρεση τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος είναι δανεικός στον Άρη και ανήκει στην Λας Πάλμας, άρα οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν τον πρώτο λόγο αναφορικά με το μέλλον του, όλα τα υπόλοιπα σενάρια σε καμία των περιπτώσεων δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ενδιαφέρον μπορούν να δείξουν πολλές ομάδες, επίσημες όμως προτάσεις δεν έχουν φτάσει στα γραφεία του Άρη, άρα τσάμπα κουβέντα!

Αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει μπροστά του έναν στόχο την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και οτιδήποτε άλλο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Πέντε ματς στα οποία θέλει τα “τρίποντα” για να τερματίσει στην 4η θέση ή και ψηλότερα…

Και στην τελική, οι παίκτες για τους οποίους υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον ανήκουν και την επόμενη σεζόν στον Άρη! Αυτός είναι που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εκεί αρχίζει και τελειώνει η κουβέντα…

To Top