ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάρια πώλησης της Ξάνθης από Πανόπουλο με εμπλοκή Κοντσάρεβα και Βρύζα!

Νέα χρονιά, νέα εποχή για την Ξάνθη; Σενάρια πώλησης της Ξάνθης από Πανόπουλο με εμπλοκή Κοντσάρεβα και Βρύζα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιόττηας, ο Χρήστος Πανόπουλος πουλά την ομάδα της Θράκης και αποχωρεί για να τον διαδεχθεί στην προεδρία ο Ζήσης Βρύζας. Όπως αναφέρεται, ο παλαίμαχος διεθνής άσος από τη νέα σεζόν θα είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του συλλόγου, με τη μεταβίβαση των μετοχών στον νέο επενδυτή να κρίνεται από την ΕΕΑ στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportime “όλα έχουν συμφωνηθεί αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές καθώς δεν έχουν πέσει και τα χρήματα, αλλά θεωρείται δεδομένο το deal κάπου ανάμεσα στα 10 και τα 15 εκατ. ευρώ, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των οικονομικών δεδομένων.

Νέος ιδιοκτήτης θα είναι πρόσωπο του ελληνορωσου μεγιστάνα επιχειρηματία Μπορίς Μουζενίδη, που μπορεί να διέψευσε τα περί μπασκετικού ΠΑΟΚ αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έπραξε το ίδιο με την Ξάνθη παρά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν το καλοκαίρι.

Για την ακρίβεια ιδιοκτήτης θα είναι πρόσωπο της εμπιστοσύνης του και όχι ο ίδιος. Ωστόσο στις διαπραγματεύσεις με τον Πανόπουλο καταλυτικό ρόλο έπαιξε η Μαρία Κοντσάρεβα, η πιο στενή συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, ο Ζήσης Βρύζας σύμφωνα με το δημοσίευμα θα αναλάβει πρόεδρος στην ομάδα της Ξάνθης, διάδοχος δηλαδή του Άρη Πιαλόγλου”. Όλα αυτά πάντα με βάση το Sportime.

To Top