ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάρια στην Κύπρο στέλνουν στον Άρη τον Μαέ

Για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού Ράιαν Μαέ φέρεται να ενδιαφέρεται ο Άρης, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο.

Άνθρωπος του Άρη βρέθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό και είχε συζήτηση με την ΑΕΛ, ομάδα στην οποία ανήκει ο 23χρονος στράικερ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “lemesosinsports.com”. Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Άρης προσφέρει στον κυπριακό σύλλογο 500.000 ευρώ για την απόκτηση του Μαέ, ενώ η ΑΕΛ αξιώνει ένα ποσό γύρω στο 1.000.000 ευρώ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ επιθυμεί την παραμονή του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν καθώς μετρά 17 γκολ σε 35 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είναι η πιο αξιόπιστη λύση για τη “γραμμή κρούσης” των γαλαζοκίτρινων.

Το συμβόλαιο του Μαέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν πως πολλά μάτια έχουν πέσει πάνω του για να τον αποκτήσουν. Είτε θα τον πωλήσουν εξαργυρώνοντας την επένδυση που έγινε το καλοκαίρι του 2019 είτε θα επιδιώξουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στην πιθανότητα πώλησης παικτών της ομάδας και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ράιαν Μαέ βρίσκεται στη «βιτρίνα» του συλλόγου.

 

To Top