ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σενάριο για Άρη και τον Τούρκο, Βολκάν Σεν

Την περίπτωση του Τούρκου μεσοεπιθετικού, Βολκάν Σεν, φέρεται να εξετάζει ο Άρης, σύμφωνα με αθηναϊκό δημοσίευμα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Πρόκειται για παίκτη που παίζει και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, αλλά κυρίως δεξιά, ενώ έχει αγωνιστεί και στην κορυφή. Είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Κόνιασπορ, που πέρυσι τερμάτισε στην 15η θέση της Super Lig.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα οριστικές εξελίξεις, ενώ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, που είχε ακουστεί πριν ακριβώς έναν χρόνο για την ΑΕΚ, έχει ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης.

Ο Βολκάν Σεν έχει βιογραφικό με πολύ ενδιαφέρον, διότι αφενός μετράει 26 εμφανίσεις με την εθνική Τουρκίας και αφετέρου έχει αγωνιστεί –κατά σειρά- σε Μπούρσασπορ (2005-11), Μπούρσα Μερινοσπόρ (2005-07 ως δανεικός), Τράμπζονσπορ (2011-14), Μπούρσασπορ (2014-15), Φενέρμπαχτσε (2015-17), Τράμπζοσνπορ (2017-18) και Κόνιασπορ.

Την περυσινή σεζόν έκανε 13 συμμετοχές (πέντε ως βασικός) στο πρωτάθλημα Τουρκίας , πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Επιπλέον έκανε μια συμμετοχή στο Κύπελλο πετυχαίνοντας και δύο γκολ”.

To Top