ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάριο για Γκρέι και Μπρίστολ Ρόβερς

Ο Αντρέ Γκρέι είναι ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη και τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, περί ενδιαφέροντος ομάδων. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bristolpost, ο 32χρονος επιθετικός είναι μία από τις επιλογές της Μπρίστολ Ρόβερς, ομάδα Γ’ κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία αναζητεί επιθετικό στην αγορά για να ενισχυθεί .

“Πιθανώς η πιο δημοφιλής επιλογή για τους συλλόγους της League One από τους παίκτες, που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Ο Γκρέι θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη με τη φυσική του κατάσταση να μην αποτελεί θέμα, αφού τερμάτισε το συμβόλαιό του με τον Άρη Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα. Το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό απομένει να φανεί, με το Football Insider να αναφέρει ότι ορισμένοι σύλλογοι της Championship έχουν ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα του 32χρονου”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα, το οποίο καταλήγει, σημειώνοντας πως οι οικονομικές απαιτήσεις του Γκρέι θα μπορούσαν να είναι εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία με την Μπρίστολ.

To Top