ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενγκέργκης: “Aπέναντι στην ΑΕΛ επιστρέψαμε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί”

Η επιστροφή του Άρη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1 έχει προκαλέσει ευφορία στους “κίτρινους”, που θέλουν να παραμείνουν εκεί συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα με θετικά αποτελέσματα.

Αυτό έχουν κατά νου σε ό,τι αφορά στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπως δήλωσε στη NOVA ο Παναγιώτης Σεγκέργκης.

Ερωτώμενος για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ (2/12), ο νεαρός παίκτης των “κίτρινων” απάντησε: “Κάναμε καλό παιχνίδι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Δείξαμε ότι δεν επηρεαστήκαμε από την ήττα από τον Ολυμπιακό κι ότι γενικώς είμαστε σε καλή κατάσταση. Ακόμη καλύτερα τώρα που νικήσαμε!”

Σε ό,τι αφορά στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία του Άρη στο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα και την αυτοπεποίθηση που έδωσε στην ομάδα το γεγονός ότι πήγε καλά και στους δύο τομείς, είπε ο Σεγκέργκης: “Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, αλλά και επιθετικά σε αυτό το παιχνίδι. Στην άμυνα κρατήσαμε μηδέν κι αυτό βοήθησε να νικήσουμε. Και στην επίθεση, όμως, ήμασταν πολύ καλοί. Γενικώς, τακτικά ήμασταν καλοί σε όλους τους τομείς κι αυτό μας βοηθάει για τη συνέχεια”.

Κι όσο για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τόνισε: “Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα. Περιμένουμε ότι θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, επιθετικό, για τη νίκη. Το ίδιο, όμως, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς, οπότε περιμένουμε ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ επιστρέψαμε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Έχουμε, λοιπόν, έξτρα κίνητρο!”

To Top