Σεντ Ετιέν: Εξέδωσε 80.000 εικονικά εισιτήρια του τελικού Γαλλίας για ενίσχυση του νοσοκομείυ!

Η Σεντ Ετιέν εξέδωσε 80 χιλιάδες εικονικά εισιτήρια του τελικού του κυπέλλου Γαλλίας προκειμένου να ενισχύσει το νοσοκομείο της περιοχής και η ανταπόκριση κρίνεται εντυπωσιακή!

Μια από τις χώρες που ταλαιπωρείται σε μεγάλο βαθμό αυτή την εποχή από την εξάπλωση του κορωνοϊού είναι η Γαλλία μετρώντας ήδη 93 χιλιάδες κρούσματα και 8.070 νεκρούς!

Η Σεντ Ετιέν σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την προστασία των κατοίκων της περιοχής, ενισχύοντας τον τομέα της ιατρικής περίθαλψης, εξέδωσε εικονικά εισιτήρια του τελικού του κυπέλλου Γαλλίας!

Ο εν λόγω αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την 25η Απριλίου στο σταντ ντε Φρανς, όμως λόγω των καταστάσεων είναι άγνωστο το πότε θα πραγματοποιηθεί και βέβαια εάν γίνει κάτι τέτοιο στους επόμενους μήνες, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα  γίνει κάτω από τα συνηθισμένα δεδομένα!

Οι «Στεφανουά» για ένα ματς το οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί χωρίς θεατές ή με πολύ λιγότερους για την χωρητικότητα του Παριζιάνικου σταδίου, εξέδωσε 80 χιλιάδες εισιτήρια στη συμβολική τιμή του ενός Ευρώ με την προοπτική τα έσοδα να διατεθούν εξ ολοκλήρου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης!

Η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή καθώς μέχρι το μεσημέρι είχαν διατεθεί πάνω από 36.000 «εισιτήρια» και θεωρείται σχεδόν βέβαιο το… sold out!

Στο επίσημο site του Γαλλικού συλλόγου υπάρχει ανάρτηση μέσα από την οποία ο κόσμος ενημερώνεται για την πορεία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας! (https://www.asse.fr/don-covid/

To Top