ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σερέλης (Λαύριο): «Θα πάρουμε νίκες εκτός έδρας με καλές ομάδες»

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο το Λαύριο και ο Χρήστος Σερέλης είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μετά τον τελευταίο αγώνα και την ήττα στη Λήμνο ο προπονητής του Λαυρίου είπε μεταξύ άλλων: «Με την έλευση των νέων παικτών (σ.σ. Μπιουφορντ, Τόμας, Ίνγκλις) και τη δουλειά που κάνουμε το τελευταίο διάστημα, θα προσπαθήσουμε και θα πάρουμε νίκες εκτός έδρας με καλές ομάδες σαν τον Ήφαιστο».

Να σημειωθεί πως το Λαύριο ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα -κέρδισε στο Ρέθυμνο- και έκτοτε μετράει έξι ήττες μακριά από την έδρα του με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι, την ΑΕΚ, τον Χολαργό και το περασμένο Σάββατο τον Ήφαιστο.

Όσον αφορά τους νέους Αμερικανούς ο κόουτς Σερέλης είπε: «Είμαι ευχαριστημένος καθώς και οι τρεις είναι καλοί παίκτες, το γνωρίζαμε. Η αλήθεια είναι πώς έχουν προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα, ευτυχώς για εμάς. Θα προτιμούσαμε ο Φεβρουάριος ν’ άρχιζε αύριο το πρωί.

Να είχαμε ένα μήνα, θα μας βοηθούσε πολύ σαν ομάδα γιατί είχαμε τρεις καινούργιους παίκτες. Αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα στα παιχνίδια που έρχονται».

To Top