ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σερέλης: «Πρώτος λόγος στην άμυνα, μαχητική ομάδα ο Άρης, χρειάζεται χρόνο και υπομονή»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το Λαύριο είπε:

Υπάρχουν αρκετοί νέοι Έλληνες παίκτες στην ομάδα με πολύ ταλέντο που θα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σαν μία ομάδα που πάλι θα ψάξει να βρει την παραμονή της γρήγορα και ότι καλύτερο μπορεί μέσα από το πρωτάθλημα. Κάθε νέα χρονιά ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο μοντέλο, να προσπαθήσουμε να βάλουμε περισσότερους παίκτες και να χτίσουμε ένα καινούριο κορμό ελληνικό για τα επόμενα χρόνια. Μέχρι τώρα έχουμε πέντε ξένους στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Ο κάθε παίκτης έχει τη δική του προσωπικότητα και ταυτότητα. Άμα ψάχναμε να βρούμε πάλι Μακένζι Μουρ θα αποτυγχάναμε.

Για τον αγώνα Λαύριο – Άρης είπε:

Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί καθαρά στην αμυντική προσέγγιση. Είναι η 1η αγωνιστική, καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη εννοείται. Ο Άρης έχει παίξει ήδη τέσσερα παιχνίδια επίσημα. Σίγουρα θα είναι πιο έτοιμος. Νομίζω ότι όποια ομάδα καταφέρει και σταματήσει την αντίπαλη αμυντικά αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Α1 συμβαίνει αυτό.

Για τον Άρη είπε:

Προσπαθεί να είναι μία ομάδα πολύ σίγουρη, δυνατή και ανταγωνιστική. Να διεκδικεί κάθε κατοχή που μπορεί. Ο Άρης θέλει να μάχεται την ώρα του παιχνιδιού. Είναι μία νέα ομάδα με νέους παίκτες, χρειάζεται χρόνο.

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη είπε:

Ο Άρης έχει παίκτες που είναι πολύ καλοί. Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι που είναι πιο έμπειροι και πιο δυνατοί αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε σε κάποιον.

Για το πρωτάθλημα είπε:

Για οποιοδήποτε πρωτάθλημα θεωρώ ότι το ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό. Μία ομάδα που ξεκινάει καλά έχει αυτοπεποίθηση και εστιάζει σε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Κερδίζει χρόνο, κερδίζει την συμπάθεια των φιλάθλων. Αν μία ομάδα δεν ξεκινήσει καλά, υπάρχει άγχος και όλα αυτά που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Φέτος νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, ίσως να μην υπάρχει το περιθώριο του λάθους και κυρίως για εντός έδρας αναμετρήσεις. Κάποιες νίκες μπορεί να τις διεκδικήσεις σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Για τον Βεργίνη είπε:

Νομίζω ότι φαίνεται τι μπορεί να προσφέρει. Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Δεν είναι σε μεγάλη ηλικία αλλά παίζει από πολύ μικρός. Ήταν πολύ σημαντικός πέρυσι για το πως έπρεπε να ξεκινήσει η χρονιά, το πως θα βοηθήσει τους παίκτες, πως θα μιλήσει. Γενικά η συμπεριφορά του ήταν άψογη όπως και η αγωνιστική του κατάσταση ήταν καλή. Είναι ένα παιδί που χρειάζεται σε κάθε ομάδα πόσο μάλλον στον Άρη που κάνει μία νέα αρχή με νέους παίκτες. Γνωρίζει την κατάσταση και την ομάδα είναι τυχερός ο Άρης που τον έχει. Ήθελε να έρθει και ο ίδιος Θεσσαλονίκη. Μακάρι να έχει μία καλή παρουσία. Όλοι θέλουν τον Άρη δυνατό.

Για το FIBA Euro Cup είπε:

Παίξαμε με μία ομάδα από την Ουκρανία και την Κύπρο όταν έγινε η κλήρωση. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όσο νομίζουν ορισμένοι και όχι επειδή αποκλειστήκαμε εμείς. Εμείς δεν είμαστε μία ομάδα σαν τον Άρη. Αλλά βλέπω πολλές ομάδες που δεν θα περάσουν, θα παίξουν στο FIBA Euro cup. Θα είναι ανταγωνιστικό σίγουρα. Δεν νομίζω ότι θα είναι παιχνίδια που δεν θα προσφέρουν θέματα στον κόσμο. Γενικά μία ομάδα σαν τον Άρη που μπορεί να παίξει, είναι καλό να παίζει.

To Top