ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σερβικά ΜΜΕ: “Καλύτερα για την Παρτιζάν που αποκλείστηκε o Άρης, απίστευτο το αήττητο στην έδρα του”

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αναφέρονται στον Άρη οι Σέρβοι, οι οποίοι χαρακτηρίζουν “ευτυχία” για την Παρτιζάν το γεγονός ότι οι Κίτρινοι αποκλείστηκαν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου θα ήταν ο επόμενος αντίπαλος του Άρη στα play-off του Europa League αν κατάφερνε να ολοκληρώσει την επική ανατροπή του 3-0. Οι Κίτρινοι δεν τα κατάφεραν αλλά αυτό φαίνεται πως χαροποίησε ιδιαίτερα τα Σέρβικα ΜΜΕ, που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Παντελίδη αλλά και για το γεγονός ότι το Βικελίδης παραμένει “απόρθητο” για πάνω από 50 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα mozzartsport έγραψε στο κείμενο, το οποίο είχε τίτλο “Παρτιζάν, καλά που αποκλείστηκε ο Άρης, έχει να χάσει στην έδρα του 50 χρόνια”:

“Με κάποιον τρόπο η Μόλντε κατάφερε να φύγει αλώβητη από την Ελληνική κόλαση. Όλοι στην Παρτιζάν πίστευαν ότι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη αλλά εκεί που κανείς δεν το περίμενε, η Μόλντε πήρε την πρόκριση.

Είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς ποιον προτιμάει η Παρτιζάν, τον Άρη ή τη Μόλντε. Αυτό που είδε ο κόσμος από τον Άρη είναι μια ομάδα με περισσότερο ταλέντο από τη Μόλντε με παίχτες με πολύ καλύτερη τεχνική κατάρτιση. Από την άλλη, η Μόλντε έχει μείνει στον τρόπο παιχνιδιού που της επέβαλε ο Σόλσκιερ όταν ήταν προπονητής εκεί.

Με τα δεδομένα αυτά, θα λέγαμε πως είναι καλύτερο για την Παρτιζάν το γεγονός ότι αποκλείστηκε μια τέτοια ομάδα, μια ομάδα που συνδέεεται επίσης με ένα τρομερό στατιστικό στοιχείο: δεν έχει χάσει στην έδρα της σε Ευρωπαικό παιχνίδι από το 1968. Ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι η Ρόμα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο Ερυθρός Αστέρας. Κανείς μα κανείς δεν έχει νικήσει εκεί. Και από αυτήν την άποψη, καλύτερα που προκρίθηκε η Μόλντε”.

To Top