Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Πρωταθλητής και στ΄ άλογα

Ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έχει συνηθίσει να σηκώνει μεγάλα τρόπαια στη ζωή του εντός των γηπέδων, με αποκορύφωμα τη σεζόν 1998/99, όταν κατέκτησε το Champions League, την Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας.

Πλέον, πρόσθεσε ακόμη ένα μεγάλο «τρεμπλ» στη συλλογή του, καθώς τα τρία άλογα που του ανήκουν κατά 50%, κατέκτησαν την Πέμπτη (08/04) νίκες στο Grant One που διεξήχθη στο Όντρι. Ο μεγάλος Σκωτσέζος τεχνικός είδε τα άλογά του «Protektorat», «Monmiral» και «Clan Des Obeaux» να θριαμβεύουν στην πρώτη μέρα του Grand National Φεστιβάλ.

«Αυτή είναι η καλύτερη μέρα που είχα από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τους συγκεκριμένους αγώνες, δηλαδή πριν από περίπου 20 χρόνια. Είναι πολύ διαφορετικό από όταν διαχειριζόμουν τις ποδοσφαιρικές μου ομάδες.

Είχα τον απόλυτο έλεγχο για ότι συνέβαινε στο γήπεδο, αλλά δεν έχω τον έλεγχο αυτής της διαδικασίας (στην πίστα) καθώς ο προπονητής τα χειρίζεται όλα κι ως ιδιοκτήτης ελπίζεις απλά ότι θα πάει… καλά. Ο ενθουσιασμός ωστόσο, είναι το ίδιο μεγάλος».

To Top