“Σεφτέ” στις μεταγραφές ο Άρης

Την απόκτηση της Αναστασίας Σπυριδωνίδου ανακοίνωσε το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΡΗΣ μας έκανε την πρώτη μεταγραφή του στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2015.

Ο ΑΡΗΣ μας ανακοινώνει την απόκτηση της Αναστασίας Σπυριδωνίδου από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας,ομάδα Β Εθνικής.

H Αναστασία Σπυριδωνίδου γεννήθηκε στις 11/6/1997 στην Βέροια και είναι επιθετικός και διεθνής με την Εθνική Νεανίδων και παλαιότερα ήταν διεθνής με την Εθνική Κορασίδων.

Η Αναστασία Σπυριδωνίδου πριν έρθει στον ΑΡΗ μας,ήταν 3,5 χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ήταν πρώτη σκόρερ την πρώτη χρονιά στην Γ Εθνική 2011-2012 με 17 γκολ,μετά την δεύτερη χρονιά 2012-2013 όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Β Εθνική,ήταν πάλι πρώτη σκόρερ με 20 γκολ.

Στην Β Εθνική 2013-2014 η Αναστασία Σπυριδωνίδου ήταν πρώτη σκόρερ με 17 γκολ και φέτος στην μισή χρονια,που ήταν στην ομαδα της Ημαθίας στην Β Εθνική,είναι πρώτη σκορερ με 8 γκολ σε 4 αγώνες!

Επίσης η Αναστασία Σπυριδωνίδου έχει αρκετές συμμετοχές με την Εθνική Κορασίδων και την Εθνική Νεανίδων,πετυχαίνοντας και ένα γκολ με την Εθνική Κορασίδων εναντίον του Αζερμπαϊτζάν σε φιλικό τουρνουά στην Χαλκίδα.

Μάλιστα η Αναστασία συμμετείχε και στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων στην Ουγγαρία,που έγινε πρόσφατα και στους επίσημους αγώνες της Εθνικής Νεανίδων τον Σεπτέμβριο,στην Φινλανδία,για την 1η προκριματική φάση του Πανευρωπαικού Νεανίδων 2014-2015.

Ο ΑΡΗΣ εύχεται στην Αναστασία Σπυριδωνίδου υγεία και καλή επιτυχία!

To Top