Σεφτσένκο: «Η Μίλαν είναι το σπίτι μου και θα ήθελα να επιστρέψω»

Η άλλοτε μεγάλη δόξα της Μίλαν, Αντρέι Σεφτσένκο τόνισε πως στο μέλλον θα ήθελε πολύ να βρεθεί στον πάγκο των «ροσονέρι».

Ο Αντρέι Σεφτσένκο άφησε… ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον στην αγαπημένη του Μίλαν και να βοηθήσει τον σύλλογο αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή.

Με δηλώσεις του στη «Gazzetta dello Sport», ο τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν των «ροσονέρι», αλλά και στη δουλειά που έχει κάνει ο Στέφανου Πιόλι. Παράλληλα, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Μίλαν στο άμεσο μέλλον, τόνισε πως η ομάδα είναι το σπίτι του και αν του δοθεί ποτέ η ευκαιρία θα την εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

«Η φετινή σεζόν της Μίλαν ήταν εξαιρετική. Ένας προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Η δουλειά του Πιόλι δεν μπορεί να χαθεί. Η ομάδα τον στηρίζει και τα αποτελέσματα είναι καλά», ανέφερε αρχικά ο 44χρονος τεχνικός, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως:

«Η Μίλαν είναι το σπίτι μου και θα ήθελα να επιστρέψω. Αν μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία θα το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Μιλάμε όμως για το μέλλον. Αυτήν τη στιγμή, είμαι επικεντρωμένος στην Ουκρανία και ο Πιόλι στο να βγάλει την ομάδα του Champions League».

To Top