Σε άλλον… αγώνα ο «Ελέ»: «Χάνουμε συνέχεια από το πουθενά»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προσπάθησε να καλύψει την ομάδα και τους παίκτες του μετά το 2-1. Μάλλον ήταν σε άλλο αγώνα. Ο Πανιώνιος δεν ήταν σίγουρα καλύτερος από τον Άρη και το είδαν αυτό όλοι. 

Ο τεχνικός του Πανιωνίου επεσήμανε: «Είναι κρίμα να μην έχεις δεχτεί πίεση και ευκαιρίες και να χάνεις. Δεν είχε ο Άρης ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είναι κρίμα μετά από τέτοια προσπάθεια. Δυστυχώς για εμάς συνεχίζεται ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο αγώνας με τη Βέροια είναι πλέον πολύ σημαντικός για εμάς, πολύ νωρίς στη χρονιά. Το πιο ενοχλητικό είναι σε αρκετά παιχνίδια τρώμε γκολ με υποψία ευκαιρίας και μετά έχουμε να ανέβουμε ανηφόρα. Πλέον, πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα έπρεπε στο παιχνίδι με τη Βέροια θα μπούμε σε μια διαδικασία που δε μας αξίζει. Βάζουμε πίεση στον εαυτό μας μόνοι μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, τόνισε: «Δε θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών του Άρη, αλλά οι δικοί μου παίκτες ήταν πολύ καλοί. Όλα όσα δουλέψαμε, τα έκαναν σχεδόν τέλεια μέσα στο γήπεδο. Χάνουμε συνέχεια από το πουθενά».

To Top