Σε άλλο… γήπεδο ήταν ο Βασιλακάκης! “Ανακάλυψε” φάουλ πριν το πέναλτι, αλλά “ξέχασε” το πέναλτι-μαρς που δεν δόθηκε στον Άρη

Την άποψή του ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, πριν ο διαιτητής καταλογίσει το 100%νπέναλτι υπέρ του Άρη εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Κώστας Βασιλακάκης. Προφανώς ήταν σε άλλο γήπεδο!

Αν ήταν στο γήπεδο, π.χ. θα μπορούσε να δει το πέναλτι μαρς πάνω στον Καπνίδη από τον Τριανταφύλλου  που προηγήθηκε 1-2 λεπτά πριν.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και για τις δύο ομάδες, οι οποίες επεδίωξαν τη νίκη. Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήμασταν καλοί στα πρώτα είκοσι λεπτά, γεγονός που το πληρώσαμε και δεχτήκαμε γκολ», για να συμπληρώσει:

«Ωστόσο, καταφέραμε ν΄ αντιδράσουμε και μάλιστα να προηγηθούμε στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την ίδια λογική και ίδια φιλοσοφία, κάναμε αντεπιθέσεις και ίσως χρειαζόμασταν περισσότερη ψυχραιμία, όταν παίρναμε την μπάλα, για να πετύχουμε το τρίτο γκολ».

Επίσης, αναφερθείς στο πέναλτι που κέρδισαν οι «κίτρινοι» στο 83΄, με το οποίο και ισοφάρισαν σε 2-2 το ματς, είπε: «Κατά την προσωπική μου άποψη, στο πέναλτι που δόθηκε προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, θέλαμε τη νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο, που ήρθε. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Κάμπος, γιατί έχει πολύ καλή ομάδα».

To Top