Σε άλλο γήπεδο ήταν ο Κακαρούδης…

O Κώστας Κακαρούδης μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο ή προσπαθεί να βγάλει τυφλούς και χαζούς όσους ήταν στο γήπεδο στον αγώνα του ΚΑΟΔ με τον Άρη ή τον παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Δεν εξηγείται αλλιώς η απάντηση που έδωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε για την επίμαχη φάση με την τεχνική ποινή που χρεώθηκε στον Πάσαλιτς.

Ο παίκτης του ΚΑΟΔ απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν από μέσα ενημέρωσης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ. Η ερώτηση που του έγινε ήταν η εξής: «Αν ήσουν ο…Γκόντας εκτός από την τεχνική ποινή στον Πάσαλιτς θα χρέωνες με την ποινή και τον πάγκο της δική σου ομάδας στο παιχνίδι με τον Άρη”;

 

Και η απάντηση του ήταν η εξής: «Όχι . Ο Πάσσαλιτς δέχτηκε δυο προειδοποιήσεις και παρ’ όλα αυτά συνέχισε να βρίζει. Ο δε πάγκος μας , μπορεί να σηκώθηκε αλλά κανένας δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Μπένας δηλαδή που χτύπησε τον Πάσαλιτς δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο; Ο μισός πάγκος του ΚΑΟΔ δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο Μισέλ; Σε αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να απαντήσει ο Κακαρούδης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη.

To Top