ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε άλλο κόσμο ο Μανωλόπουλος…

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν σε έναν άλλο κόσμο, είδε ότι ένα πλάνο της ΑΕΚ εφαρμόστηκε και φυσικά ούτε λέξη για το έγκλημα των γκρι σκιών…

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε (με κλειστή φωνή, αφού του βγήκε): “Με συγχωρείτε για τη φωνή μου, αλλά έπρεπε να είμαι εδώ. Έγινε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης έπαιξε πολύ καλύτερα, δεχθήκαμε 51 πόντους που οφείλονταν κυρίως σε κακές δικές μας επιθέσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα και στην επίθεση εκτελέσαμε το πλάνο. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι, συγχαρητήρια στον Άρη, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες γιατί τα έδωσαν όλα”.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε: “Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Ήταν διαφορετικό από το πρώτο, γιατί ο Άρης βγάζει ενέργεια στο γήπεδό του. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο όμως μας είπε ο προπονητής μας να δυναμώσουμε στην άμυνα, παίξαμε με το πλάνο μας, κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη”.

To Top