ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε άσχημη κατάσταση ο Μπατιστούτα

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Φιορεντίνα, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, αποκάλυψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην ζωή του, λόγω του ότι όπως δήλωσε αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του στο ποδόσφαιρο. 

Ο θρυλικός Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αποσύρθηκε το 2005 μετά από μια μαγική και αξιοζήλευτη καριέρα, που όχι μόνο έγινε το είδωλο των «βιόλα, αλλά κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ιταλίας μια φορά με τη φανέλα της Ρόμα το 2001.

Επιπλέον αποτέλεσε σπουδαίο κεφάλαιο και για την Εθνική Αργεντινής, κατακτώντας δύο Κόπα Αμέρικα (1991, 1993), αλλά και με την ανάδειξη του ως καλύτερος Αργεντινός ποδοσφαιριστής το 1998.

Όλα αυτά όμως τα επιτεύγματα και οι θυσίες για το ποδόσφαιρο τον έχουν οδηγήσει σε μια πολύ άσχημη κατάσταση όπου έχει σοβαρό αντίκτυπο στην εκτός των γηπέδων ζωή του.

«Είναι αλήθεια πως κάποτε είπα πως δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Ο μονός όμως λόγος που έκανα αυτή την δήλωση είναι για να προστατεύω τον εαυτό μου από τους δημοσιογράφους και τα μέσα. Ήθελα να σταματήσουν να με ρωτούν πράγματα για την δουλεία μου μέσα στο γηπεδο,όμως κάτι τέτοιο ήταν αναπόφευκτο διότι εκείνη την εποχή το Ιταλικό ποδόσφαιρο ήταν στα ντουζένα του και η πίεση μεγάλη».

Έπειτα αναφέρθηκε στην σχέση πάθους που έχει με το ποδόσφαιρο , μια σχέση όμως που όπως με συγκλονιστικά λόγια αναφέρθηκε , έχει καταβάλει τις ανθρώπινες δυνάμεις του:

«Παρόλο που μικρός δεν είχα μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα , όταν μεγάλωσα το ποδόσφαιρο έγινε το απολυτό πάθος μου, ζούσα και ανέπνεα για αυτό. Όμως τώρα η μεγάλη αλήθεια είναι πως για τον λόγο του ότι έδωσα πολλά περισσότερο από ότι το σώμα μου μπορούσε να δώσει, έχω φτάσει σε σημείο να δυσκολεύομαι να περπατήσω».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπατιστούτα έχει συγκλονίσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο κι άλλη φορά με τα λεγόμενα του σχετικά με την κατάσταση που βιώνει, όταν το 2014 υποστήριξε πως ζήτησε από τον ορθοπεδικό σπεσιαλίστα δόκτωρ, Αβάνζι να του ακρωτηριάσει τα πόδια, διότι υπέφερε από τον πόνο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεταφερθεί από την κρεβατοκάμαρα στο μπάνιο του.

To Top