Σε ένα μήνα κρεμάει τη σφυρίχτρα του ο Μπορμπαλάν και κυκλοφορεί βιβλίο!

Ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν διανύει τις τελευταίες του μέρες στην διαιτησία, αφού στις 2 Ιουνίου αποσύρεται. Στις 15 Μαϊου κυκλοφορεί το βιβλίο του με τίτλο: «Μπαμπά θέλω να γίνω διαιτητής»!

Ο Ισπανός ρέφερι έχει γράψει ένα βιβλίο 350 σελίδων και στον πρόλογο γράφουν ο Αντρές Ινιέστα και ο Ραούλ Γκονζάλες και τον επίλογο ο Χόρχε Βαλντάνο.

Στο βιβλίο του ο διαιτητής από την Αλμερία αναφέρεται στο μεγάλο του όνειρο που έγινε πραγματικότητα και συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 100 φωτογραφίες.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 15 Μαϊου και τα έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα Aladina, κατόπιν αιτήματος του Μπορμπαλάν, για σκοπούς του «Ερυθρού Σταυρού».

Το βιβλίο «Μπαμπά θέλω να γίνω διαιτητής» είναι γραμμένο από τον Σάλβα Ρ. Μόγια και έχει αναφορές για τα χρόνια της διαιτησίας του Ισπανού διαιτητή και συμμετέχουν πολλά αστέρια της μπάλας.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα είναι από τα τελευταία ματς που διευθύνει ο Μπορμπαλάν, αφού στις 30 Μαϊου έχει γενέθλια και θα γίνει 45 ετών και όπως προβλέπει το όριο της ισπανικής ομοσπονδίας αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του.

Οπως λένε στην Ισπανία, ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν τρεις ημέρες μετά τα γενέθλιά του θα αποσυρθεί από τη διαιτησία, στην οποία είναι διεθνής από το 2010.

To Top