Σε αβεβαιότητα η επόμενη μέρα του Άρη στο βόλεϊ

Σε αβεβαιότητα η επόμενη μέρα του Άρη στο βόλεϊ, παρά την άνοδο στην Α2 κατηγορία, μια αβεβαιότητα, η οποία φαίνεται και από την στάση του Μιχάλη Ζορπίδη.

Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας με τις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της ανόδου, ουσιαστικά κατέδειξε το πρόβλημα με την γενικότερη απουσία του Ερασιτέχνη Άρη και την συσσώρευση χρεών από τα προηγούμενα χρόνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Η πίκρα μου είναι μεγάλη  γιατί  παρά τις υποσχέσεις ο AΣ Άρης ήταν απών απ όλη την προσπάθεια που κάναμε . Η μόνη βοήθεια που πήραμε από τον ΑΣ ήταν 5.000 ευρώ! Πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξοφληθούν τα χρέη προηγούμενων χρόνων για να γυρίσει η ομάδα εκεί που ανήκει και να φέρει πάλι πρωτάθλημα. Με τις συνθήκες αυτές μου είναι δύσκολο να συνεχίσω. Θέλω ξεκάθαρες λύσεις και κουβέντες από παντού και μπορούμε να ανεβούμε και την επόμενη χρονιά κατηγορία. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να λειτουργήσω . Εάν δεν μπορούν να κρατήσουν την υπόσχεση τους και ένα τμήμα σε πλήρη λειτουργία να πάνε σπίτι τους”.

Ο Ζορπίδης βάζει στην διοίκηση του ΑΣ σε ένα δύσκολο πρόβλημα που θέλει άμεση λύση, γιατί μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να εντοπιστούν και να κλειστούν οι μεταγραφικοί στόχοι που θα φέρουν την ομάδα στην volleyleague . O AΣ Αρης εάν θέλει το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ πρώτον να υπάρχει και δεύτερον να επιστρέψει στα σαλόνια θα πρέπει να εγγυηθεί την αποπληρωμή των χρεών που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες χρήσεις και να προχωρήσεις σε διακανονισμούς.

Το να είναι… εξαφανισμένη για ένα χρόνο, δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα. Είναι λοιπόν, επιτακτική ανάγκη εγρήγορσης όλων, προκειμένου αντί για επιστροφή, ο Άρης κάνει ένα ακόμη πισωγύρισμα…

To Top