ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς και πάλι, αναμονή για τα τεστ…

Μετά το χθεσινό ρεπό, στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να νιώθει ακόμα απόλυτα βέβαιος ότι θα διεξαχθεί…

Αν και μεσολαβούν τα τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματά τους, στον Άρη δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και παρά τα προβλήματα να μπουν σε κλίμα αγώνα, να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να είναι έτοιμοι εφόσον τελικά διεξαχθεί.

Το μόνο αρνητικό είναι πως υπάρχουν απουσίες εδώ και μία εβδομάδα, όσων έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό και από την στιγμή που είναι σε καραντίνα δεν έχουν προπονηθεί.

Για να μπορέσει κάποιος από αυτούς να αγωνιστεί την Κυριακή θα πρέπει τα τεστ του, σήμερα και Παρασκευή, να είναι αμφότερα αρνητικά, γι αυτό και ο Άκης Μάντζιος θα πορευτεί εξ΄αρχής μην υπολογίζοντας σε αυτούς τους παίκτες για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ούτως ή άλλως, στον Άρη θέλουν να είναι απόλυτα τυπικοί με το πρωτόκολλο το οποίο τηρούν ευλαβικά από την πρώτη στιγμή που έμαθαν για τα θετικά κρούσματα, οπότε δεν αποκλείεται να τηρηθεί η 14ήμερη καραντίνα, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα.

Δεδομένη πάντως θα είναι η απουσία την Κυριακή του Λίντσεϊ Ροζ, εφόσον διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση. Ο Γάλλος έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

To Top