ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε αεροδρόμιο και Περιστέρι κατάλαβαν πολλά, την Κυριακή πρέπει να το νιώσουν στο έπακρο!

Η δίψα του κόσμου του Άρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι μεγάλη και “μάρτυρες” αυτής γίνονται συνεχώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” βρέθηκε κόσμος που ψυχολογικά “ντόπαρε” την ομάδα, ώστε να επιστρέψει με την πρόκριση. Στο Περιστέρι 300 και πλέον ηρωϊκοί φίλοι του Άρη, παρά την απαγόρευση, ήταν εκεί για να στηρίξουν την ομάδα! Τα πρώτα μηνύματα δόθηκαν για τα καλά.

Την Κυριακή το “Κλεάνθης Βικελίδης” πρέπει να είναι κατάμεστο από 20.000 και πλέον φίλους της ομάδας! Να σταλεί σε παίκτες και τεχνικό τιμ το πιο ηχηρό μήνυμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου και φυσικά της επίτευξης των στόχων της ομάδας για φέτος και στο Πρωτάθλημα!

Τα εισιτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΚ κοστίζουν:

  • 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5
  • 20 ευρώ στη Θύρα 2
  • 25 ευρώ στη Θύρα 9
  • 35 ευρώ στη Θύρα 7
  • 100 ευρώ στα VIP & VVIP

* Στις Θύρες 4 και 5 τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν συνοδευόμενα από ενήλικα. Κάτι που ισχύει και για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας ανεξαρτήτου θύρας, οι οποίοι θα συνοδεύουν τα παιδιά μόνο στις συγκεκριμένες Θύρες (4 και 5).

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00), ενώ την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 και στις 14:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Επίσης διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη vivahttps://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

 

To Top