Σε αεροπλάνο που αγνοείται το νέο απόκτημα της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα!

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα, μπήκε σε αεροπλάνο για να φτάσει στην Αγγλία, με τα ίχνη του όμως να έχουν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται εδώ και αρκετές ώρες οι οι άνθρωποι της Κάρντιφ λίγο μετά τη συμφωνία τους με την Ναντ για τον Εμιλιάνο Σάλα έναντι του ποσού των 17.000.000 ευρώ.

Και αυτό γιατί ο Αργεντινός επ ιθετικός ταξίδευε από τη Γαλλία με προορισμό την Ουαλία για να ολοκληρωθεί το deal αλλά τα ίχνη του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε χάθηκαν από τα ραντάρ πάνω από τα νησιά της Μάγχης.

Οι γαλλικές αρχές επιβεβαίωσαν πως έχει αρχίσει η διαδικασία αναζήτησης του αεροπλάνου, ενώ την ίδια ώρα εκπρόσωπος της Κάρντιφ κατέστησε σαφές πως άνθρωποι του συλλόγου είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις Αρχές για τη διελεύκανση της υπόθεσης.

Η παρουσία του Σάλα μέσα στο αεροπλάνο έχει μάλιστα προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στον ποδοσφαιρικό κόσμο και μέχρι στιγμής ουκ ολίγα είναι τα ποσταρίσματα στα social media που προσεύχονται για τον 28χρονο Αργεντινό, που τη φετινή σεζόν είναι τρίτος σκόρερ στην Ligue 1 πίσω μόνο από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νικολά Πεπέ.

To Top