Σε αναδιάρθρωση το τμήμα eSports του ΑΣ Άρη (photo)

Σε αναδιάρθρωση προχωράει το τμήμα eSports του ΑΣ Άρη όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά: “Ανακοινώνεται αναδιάρθρωση στο τμήμα eSports του ΑΣ Άρη, καθώς ύστερα από απόφαση της προηγούμενης ομάδας υπευθύνων να αποχωρήσει, νέος υπεύθυνος του τμήματος ορίζεται ο Νάσος Σβαρνιάς (@nass82). Περισσότερες πληροφορίες και εξελίξεις για το τμήμα θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Από κοινού δήλωση απερχόμενης ομάδας υπευθύνων: “Μέσα σε ένα έτος καταφέραμε να αναβαθμίσουμε το τμήμα eSports του ερασιτέχνη με 3 τμήματα και με την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου στο e-Football.

Ωστόσο, τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί, χωρίς την βοήθεια σας, του φιλάθλου κόσμου του Άρη, που από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, ήταν δίπλα στην ομάδα και μας στήριζε τόσο στις επιτυχίες όσο και στις αποτυχίες.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερασιτέχνη Άρη, που μας εμπιστεύτηκε και μας βοήθησε να εξελίξουμε την ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την στήριξη και ευελπιστούμε ο Άρης να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κατακτήσει πολλές ακόμα επιτυχίες και τρόπαια σε όλα τα αθλήματα.

Παρασκευάς Σπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Χουζούρης, και το υπόλοιπο staff”.

 

 

To Top