Χωρίς κατηγορία

Σε αναζήτηση του φορ – Δεν απάντησε… ποτέ ο Χαριστέας

Η απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο ανακούφισε σε μεγάλο βαθμό τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος βλέπει μία από τις βασικές επιλογές του στα μεταγραφικά να γίνονται πράξη. Τώρα η επόμενη κίνηση είναι η απόκτηση επιθετικού. 

Το θέμα της απόκτησης φορ μπήκε στην τελική ευθεία και σίγουρα «καίει» τον Κατσαβάκη,, την ώρα που ο Άγγελος Χαριστέας δεν απάντησε… ποτέ στον Άρη. Η προθεσμία που του έδωσαν οι κίτρινοι, μετά την κατάθεση πρότασης την περασμένη Δευτέρα έληξε εδώ και μέρες. Οι κίτρινοι έδειξαν διάθεση να περιμένουν, αλλά πλέον κινούνται σε άλλες λύσεις.

Ήδη υπάρχει λίστα στα χέρια του Κατσαβάκη με παίκτες από την Ισπανία, αλλά και την κεντρική και βόρεια Ευρώπη και μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να κινηθούν αποφασιστικά οι κίτρινοι.

Στην Αλκμήνης δεν έκρυψαν πάντως τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο Χαριστέας δεν απάντησε ποτέ, ακόμη και σε μια απόφαση ότι προτιμάει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Το PRESSARIS είχε καταγράψει από τη στιγμή ότι για τον 32χρονο επιθετικό ήταν ένα δίλημμα καθοριστικό και η απόφασή του δεν θα ήταν εύκολη ή μιας, δυο ημερών. Η “σιγή ασυρμάτου” προφανώς κατέδειξε ότι δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

To Top