ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναλαμβάνουν δράση οι βετεράνοι, σε αναζήτηση φιλικού για το προσωπικό δράμα του Λεκμπέλο

Συγκλόνισε την οικογένεια του Άρη το προσωπικό δράμα του Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος δίνει την μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής του, καθώς πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, μια νευρική μυοπάθεια που παραλύει τα άκρα του σώματος!

Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και ο ίδιος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και την προσπάθεια που κάνει να το ξεπεράσει, μια και χρειάζονται ειδικές εξετάσεις και θεραπεία στο εξωτερικό!

Ήδη οι βετεράνοι βρίσκονται σε αναζήτηση προκειμένου, μετά τις μέρες του Πάσχα να γίνει ένα παιχνίδι, ώστε σε πρώτα φάση τα έσοδα να απορροφηθούν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα του παλαίμαχου άσου του Άρη, ενός παίκτη από τους πλέον αγαπητούς και με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Γιάννης Βένος είχε τονίσει χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Αντίζηλοι» του Yellow Radio ότι: «Το πρόβλημα του Αρτούρ είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ όσο είπε κι ο ίδιος. Πρόκειται για μια νευρική μυοπάθεια που βάζει σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή!

Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο, δεν υπάρχει χρόνο για χάσιμο… Πρέπει λοιπόν να κινηθούμε όλοι με πράξεις και να τον βοηθήσουμε. Ως βετεράνοι θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να διοργανώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Χαριλάου.  Ο Λεκμπέλο είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον σύλλογο».

To Top