Σε αναζήτηση χορηγών-εσόδων ο ΑΣ για τις ποδοσφαιρικές ομάδες Νέων

Η προσπάθεια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα που πέρασε στα χέρια της οικογένειας Καλαϊτζίδη, έχει να κάνει πολλά άλλα τμήματα, οι ανάγκες των οποίων είναι σημαντικές και ζητούν λύσεις ώστε να πατήσει και πάλι στα πόδια του ο σύλλογος.

Ήδη τις τελευταίες μέρες, έχουν αναλάβει το βάρος και των ποδοσφαιρικών ομάδων Νέων του συλλόγου, μετά την απόφαση Καλαϊτζίδη να επιστρέψει την λειτουργία τους στον ΑΣ Άρης.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε μια σειρά προσπαθειών από τα μέλη του Ερασιτέχνη, ώστε να βρεθούν χορηγοί και έσοδα που θα καλύψουν το λειτουργικό κόστος των αγωνιστικών τμημάτων (Κ19, Κ17), έχει την αγωνιστική εποπτεία των οποίων έχει ο Δημήτρης Σίτσας.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικό μέρος από τη δωρεά (20.000 δολλάρια, περίπου 16.800 ευρώ) που έκανε η οικογένεια Καλαϊτζίδη στον ΑΣ, απορροφήθηκε για τις ανάγκες των τμημάτων αυτών, ώστε να πάρουν αυτά μια πρώτη οικονομική ανάσα, ενώ παράλληλα πληρώθηκε και το αέριο.

Στόχος όλων στον Άρη είναι να παραμείνουν ενεργά τόσο τα αγωνιστικά τμήματα Νέων, όσο και οι ακαδημίες που αποτελούν σε κάθε περίπτωση το “μέλλον” του συλλόγου.

To Top