ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε “αναμμένα κάρβουνα” για τον Ντουκουρέ

Ο Σεΐκ Ντουκουρέ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά ήταν γνωστό πως η κατάστασή του απαιτούσε ειδική διαχείριση, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε.

Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε 284 λεπτά συμμετοχής σε τρεις αγώνες με Βόλο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, βγάζοντας στην ουσία τρία 90λεπτα και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο δεξιό μηριαίο στα πρώτα λεπτά και αντικαταστάθηκε, αποχωρώντας με αναγκαστική αλλαγή.    

Οι “κίτρινοι” περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία, καθώς ο Ντουκουρέ έχει κάνει υπερπροσπάθεια τις τελευταίες δυο εβδομάδες και με δεδομένο ότι η επάνοδός του στα γήπεδα δεν σήμαινε πως ήταν 100% έτοιμος για να έχει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής. 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε “αναμμένα κάρβουνα” για τον Ντουκουρέ, ανοιχτή γραμμή με Ισπανία

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στον Άρη για τον Σέικ Ντουκουρέ, ο οποίος θα απουσιάσει από το ματς με τον Βόλο, μια και τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που “αποκόμισε” στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αρχική αίσθηση από την εικόνα που είχε το τραυματισμένο του γόνατο ήταν ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη δράση, τελικά η κατάσταση εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά.

Σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του Άρη και το τεχνικό τιμ των κιτρινόμαυρων αποφασίστηκε να πάρει άδεια και να μεταβεί στην Ισπανία για να τον εξετάσει ο προσωπικός του γιατρός που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατο.

To σκεπτικό παίκτη και ομάδας είναι να έχει την ομαλότερη επιστροφή, από τη στιγμή που είχε στο παρελθόν δυο σοβαρές επεμβάσεις στο γόνατο και στην παρούσα φάση, προτιμήθηκε να υπάρχει πλήρης ιατρική εικόνα για την κατάσταση του τραυματισμού του.

Ο Ντουκουρέ είναι πιθανόν να υποβληθεί σε διαγνωστική αρθροσκόπηση προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του επιβαρυμένου γονάτου του και του μοσχεύματος που έχει τοποθετηθεί. Ανάλογα με τα ευρήματα αυτής θα καθοριστεί και η ημερομηνία επιστροφής του.

Αν χρειαστεί μόνο ένα “καθάρισμα” τότε σε δέκα μέρες θα είναι πίσω για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη. Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνος επιστροφής του είναι ανοιχτός κι ανάλογα με την κατάσταση που θα παρουσιάσει το γόνατό του.

Ήδη οι άνθρωποι του Άρη είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη που βρίσκεται στην Ισπανία και περιμένουν τις εξελίξεις.

To Top