ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε… αναμμένα κάρβουνα για τον Πάλμα

Ο Λουίς Πάλμα αναμένεται να φτάσει τελευταίος από τους διεθνείς του Άρη, έχοντας το τελευταίο χρονικά ΄παιχνίδι και πιο μακρινό ταξίδι για τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ονδούρας.

Οι κιτρινόμαυροι είναι σε… αναμμένα κάρβουνα για να διαπιστώσουν με την επιστροφή του, σε ποια κατάσταση είναι. Ο νεαρός επιθετικός του Άρη ήταν στον πάγκο, αλλά  δεν αγωνίστηκε καθόλου, ούτε στον αγώνα της Ονδούρας με τον Καναδά στο Τορόντο, με την ομάδα του να χάνει με το βαρύ 4-1.

Ο παίκτης, που βρέθηκε από την αρχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο από τον προπονητή του, κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από τα ΜΜΕ της Ονδούρας από τη στιγμή μάλιστα, που φέτος είναι ο πιο παραγωγικός επιθετικός παίκτης της χώρας του, ενώ προήλθε και από μια καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ με τα χρώματα του Άρη.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, το ότι δεν έπαιξε οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν άρρωστος.  “Στο Λος Άντζελες προπονούμασταν με βροχή, με κρύο και άσχημες καιρικές συνθήκες. Είχε γρίπη και δεν μπορούσε να προπονηθεί καλά. Απλά έκανε μια καλή προπόνηση, ακόμα και σήμερα (σ.σ. την ημέρα του αγώνα) είχε γρίπη, μίλησα μαζί του και δεν ήταν αρκετά καλά για να παίξει», είπε χαρακτηριστικά χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιέγκο Βάσκεζ.

O ίδιος βέβαια, έσπευσε να διαψεύσει τον προπονητή του. Με ανάρτηση του στα social media διέψευσε τα περί αρρώστιας λέγοντας :«Άρρωστος; Α… καλά» ενώ λίγο πιο κάτω τονίζει πως θα αγωνιστεί στο επόμενο αγώνα της Εθνικής ομάδας, απαντώντας σε έναν φίλαθλο πως λυπάται για την απουσία του.

Πλέον απομένει με την επιστροφή του εάν θα είναι σε θέση να φωνάξει παρών κόντρα στον Ολυμπιακό.

To Top