ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε “αναμμένα κάρβουνα” όλος ο Άρης, σε αναμονή της απόφασης του Ειρηνοδικείου για το Νέο Ρύσιο

Ένας μήνας αναμονής έχει περάσει από την μέρα εκδίκασης της υπόθεσης για την τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου.

Στις 3 Μαρτίου, Άρης, πλευρά Σκόρδα και ΙΚΑ τέθηκαν ενώπιον του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκγς, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους, έχοντας και οι τρεις πλευρές έννομο συμφέρον από την αρχική τιμή εκκίνησης.

Παρά τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος της υπόθεσης που έχει δοθεί, η απόφαση ακόμα δεν έχει εκδοθεί, αν και οι άνθρωποι του Άρη έδειχναν εξ΄αρχής αισιόδοξοι, ότι μέχρι το τέλος του Μαρτίου θα έχει αποφανθεί το Ειρηνοδικείο.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδοθεί και ανάλογα το μέγεθος αυτής θα ζητηθεί επαναπροσδιορισμός, καθώς θεωρείται απολύτως βέβαιο, πως αν πλησιάζει τη μέση τιμή των προτάσεων, δηλαδή αυτή του ΙΚΑ στο 1 εκ. ευρώ, πολύ δύσκολα έως απίθανο να βρεθεί αγοραστής.

Είναι δεδομένη, άλλωστε, η πρόθεση του Θοδωρή Καρυπίδη, όπως είχε δεσμευτεί να προχωρήσει στην αγορά του μόλις πέσει η τιμή, ώστε να το παραχωρήσει στη συνέχεια στον ΑΣ, αποσκοπώντας στο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

To Top