Σε… αναμμένα κάρβουνα o Άρης με το βλέμμα στραμμένο στο δ.σ. της Football League

Ο Άρης βαδίζει στο… άγνωστο σχετικά με το σε ποια κατηγορία θα παίζει την νέα αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας να λειτουργήσουν ο ΚΑΠ και η νομιμότητα και να εκμεταλλευτεί το «παράθυρο» της ανόδου μέσω της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ στη Γ’ εθνική για τους δευτεραθλητές.

Η σημερινή μέρα μπορεί να δώσει ένα πρώτο δείγμα για το τι μέλλει γενέσθαι μια και το μεσημέρι (13:30) συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Football League με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την αναδιάρθρωση της κατηγορίας!

Οι άνθρωποι του Άρη κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, ενώ προσπαθούν να καταλάβουν και να… αποκρυπτογραφήσουν  το μπαράζ δηλώσεων των τελευταίων ημερών από ανθρώπους του ποδοσφαίρου σε καίριες θέσεις.

Δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες το έργο τους για άνοδο της ομάδας στη Football League, μέσω μπαράζ, καθίσταται δύσκολο ή ακόμη και αδύνατο! Ο Άρης ψάχνει γέφυρες με ΕΠΟ και Football League, ωστόσο ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Οι κίτρινοι, θέλουν να ακούσουν τις ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να καταλήγουν, όπως προβλέπεται από πέρυσι, σε πρωτάθλημα 20 ομάδων τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα μια τέτοια απόφαση από τη Football League, δεν σημαίνει πως θα ισχύσει κιόλας, καθώς θα πρέπει να περάσει από το ΔΣ της ΕΠΟ. Εκεί ο Αρης θα δώσει τη δεύτερή του μάχη, στις 10 Ιουνίου, όμως αναμφίβολα αν έχει στα χέρια του απόφαση για 20 ομάδες, τότε οι πιθανότητες για τήρηση της νομιμότητας αυξάνονται.

To Top