Σε αναμονή η Γ΄Εθνική! Τζανόπουλος στο PRESSARIS: “Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση – Θα γίνει δεκτή είτε συμφωνούμε, είτε όχι”

Την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό (6μ.μ.), περιμένουν στην επιτροπή Γ΄Εθνικής για να γνωρίζουν εάν η απόφαση για επ΄αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου αφορά αποκλειστικά τις επαγγελματικές κατηγορίες ή έχει να κάνει και με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

To PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιτροπής Γ΄Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο, ο οποίος είχε να πει: “Επικοινώνησα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση με τον κ. Κοντονή και μου σύστησε να κάνουμε λίγο υπομονή, για να αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργού. Σε αυτή θα υπάρξει αναλυτική επεξήγηση των πρωταθλημάτων που θα αναβληθούν”.

Αναφορικά με την απόφαση αυτή και το κατά πόσο τον βρίσκει σύμφωνο, τόνισε: “Οι αποφάσεις του Υφυπουργού γίνονται πάντα δεκτές. Είτε συμφωνούμε, είτε όχι. Κανείς δεν θέλει και φυσικά ούτε κι εμείς και την διακοπή των πρωταθλημάτων”.

To Top