ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε αναμονή και ο Άρης για να μην ισχύσει το “λουκέτο” στα γήπεδα

Σε αναμονή και ο Άρης για να μην ισχύσει το “λουκέτο” στα γήπεδα, ένα ζήτημα που “καίει” τους συλλόγους, μετά την ανακοίνωση των μέτρων από την κυβέρνηση.

Η Super League έκανε χθες αίτημα προς τον Θάνο Πλεύρη για συνάντηση κι εκείνος απάντησε θετικά. Θέμα συζήτησης η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, με τις ΠΑΕ να αντιδρούν για το 10% και το πλαφόν των 1.000 ατόμων, το οποίο επί της ουσίας αποτελεί κλείσιμο των γηπέδων.

Η συνάντηση θα γίνει αύριο Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 13:30. Πάντως, νωρίτερα, ο Θάνος Πλεύρης επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το μέτρο στην παρούσα φάση και ότι αυτό το ενδεχόμενο θα εξεταστεί μετά τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής της Super League στη νέα χρονιά.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ψήφισε την επιστολή της λίγκας προς τον Πλεύρη, κάτι που έκαναν άλλωστε όλες οι ΠΑΕ. Αυτό που θα ζητήσουν από τον Υπουργό Υγείας στην συνάντηση της Πέμπτης θα «πατάει» στην βάση της πρότασης να επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα τουλάχιστον στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, ανεξάρτητα από το ποσοστό των φιλάθλων που θα επιτρέπεται.

Ως πλαφόν, δηλαδή, να είναι τα επίσημα δηλωμένα διαρκείας της κάθε ΠΑΕ (όσα δηλώθηκαν στη λίγκα ως τις 30/9). Και από εκεί και πέρα, θα επιδιώξουν να «πάρουν» ό,τι παραπάνω μπορούν.

 

 

To Top