Σε αναμονή οι παίκτες, με υπαρκτό τον φόβο νέων προσφυγών!

Με ιδιαίτερη αγωνία παρακολουθούν τις διοικητικές εξελίξεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Εδώ και πολύ καιρό έχουν δώσει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα προκειμένου να κοιτάξουν κι αυτοί το μέλλον τους.

Οι περισσότεροι έχουν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής τους και περιμένουν να βρουν τη χρυσή τομή για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Οι πιο υπομονετικοί (κυρίως αυτοί που δεσμεύονται με συμβόλαιο) περιμένουν επίσημη ενημέρωση για την «επόμενη μέρα» και το που θα βρει αυτή τον Άρη.

Η διοίκηση δεν είναι ακόμη σε θέση να δείξει δείγματα γραφής (χρήματα), κανείς δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται ο Άρης στη νέα χρονιά και ενώ μπήκαμε στον Ιούνιο, ο φόβος νέων προσφυγών να είναι ορατός και υπαρκτός.

Την ίδια ώρα η κίτρινη ΠΑΕ εκτός από το οικονομικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει και τη συσσωρευμένη δυσπιστία των παικτών που δυο χρόνια τώρα ακούνε μόνο υποσχέσεις και βλέπουν πολύ λίγες πράξεις από τις εκάστοτε διοικήσεις.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί παίκτες δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα. Κοιτάνε και τη δικής τους επόμενη μέρα, πιθανότατα εκτός Άρη, αφού όσο οι μέρες περνάνε και δεν φαίνεται φως στο τούνελ, τα περιθώρια για παραμονή τους στην ομάδα λιγοστεύουν.

To Top