ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε αναμονή ο Άρης για Αλφόνς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ντιζόν

Υποχρεωμένος να περιμένει αλλά να εξετάζει παράλληλα εναλλακτικές επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνάς του είναι ο Άρης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Μίκαελ Αλφόνς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 30χρονος Γάλλος (με καταγωγή από την Γουαδελούπη) είχε “ψηθεί” να έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, καθώς φέτος στην Ντιζόν δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Όμως, χθες, ανακοινώθηκε το “διαζύγιο” του γαλλικού συλλόγου με τον προπονητή της ομάδας, επομένως η υπόθεσή του δικαιολογημένα έμεινε πίσω.

Μία μεταγραφή που ήταν δρομολογημένη (θυμηθείτε ΕΔΩ) καθώς ο Άρης είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ντιζόν για να τον αποκτήσει αρχικά ως δανεικό για το δεύτερο μισό και εν συνεχεία να έχει την δυνατότητα το καλοκαίρι με μία οψιόν αγοράς να τον αποκτήσει.

Οι “κιτρινόμαυροι” πλέον θα περιμένουν τις εξελίξεις στον γαλλικό σύλλογο, προκειμένου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή αν και υπάρχουν κάποιες άλλες επιλογές, που σιγά σιγά θα έρθουν στην επιφάνεια και με τις οποίες θα ασχοληθούν ακόμα περισσότερο πλέον, ώστε να υπάρχει “plan b” σε περίπτωση που παραμείνει ο παίκτης στην Γαλλία.

To Top