Χωρίς κατηγορία

Σε αναμονή της συνάντησης – Οικονομική ηρεμία στα αποδυτήρια ζητάει ο “αλενατόρε”

Σε αναμονή της κρίσιμης και καθοριστικής συνάντησης με τον  Νίκο Αναστόπουλο βρίσκονται στον Άρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Άρη. Mετά το πρώτο (επίσημο) τηλεφώνημα στον «αλενατόρε», επίκειται η κρίσιμη συνάντηση, η οποία και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όπως επισήμανε το PRESSARIS, άνθρωπος της διοίκησης τηλεφώνησε τον 54χρονο προπονητή την Παρασκευή το βράδυ, προκείμενου να γνωστοποιήσει και επίσημα το ενδιαφέρον. Οι κίτρινοι κατέληξαν στην επιλογή του Αναστόπουλου. Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη εφόσον τα βρουν στις συζητήσεις που θα γίνουν. Εάν αυτές ναυαγήσουν, μόνο τότε θα στραφούν σε άλλους προπονητές.

Στην πρώτη επαφή που έγινε εκφράστηκε η επιθυμία της κοινής συνεργασίας. Ο 54χρονος προπονητής κλήθηκε να ανέβει στα… παλιά του λημέρια στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη, θα βάλουν όλα τα δεδομένα κάτω. Εφόσον τα βρουν θα ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη… φόρμα, μετά από επτά χρόνια. Αν όχι, ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

Το ραντεβού ίσως γίνει σήμερα με τον ερχομό του Αναστόπουλου. Σε ότι αφορά το οικονομικό αναμένεται με αμοιβαίες υποχωρήσεις να τα βρουν οι δυο πλευρές. Ο “αλενατόρε” από την πλευρά του φέρεται να θέτει ως προϋπόθεση να υπάρχει… οικονομική ηρεμία στα αποδυτήρια, οι παίκτες να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά για να δουλεύουν απρόσκοπτα στο γήπεδο. Ένα κομβικό σημείο για να μπορούν προπονητής και παίκτες να αφοσιωθούν στην αποστολή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά θα μπουν στο τραπέζι των συζητήσεων για να κλείσει το θέμα. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

 

 
 
To Top