Σε αναμονή του καθοριστικού ραντεβού με τον Ηλιάδη

Υπάρχει φως στο τούνελ. Η εμπλοκή του Δημήτρη Ηλιάδη μπορεί να εξελιχθεί σε μια σημαντική εξέλιξη που θα δώσει… οξυγόνο στην ΠΑΕ. Οι κίτρινοι βρίσκονται σε αναμονή του καθοριστικού ραντεβού με τον πρώην πρόεδρο. Όλα είναι ανοιχτά…

Μετά τις χθεσινές ραγδαίες εξελίξεις, σήμερα αναμένεται να παιχθεί η επόμενη πράξη και πιο καθοριστική της υπόθεσης με το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης της Κοινωνίας με τον Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος είναι στο επίκεντρο επιχειρηματικής πρωτοβουλίας μαζί με άλλους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ.

Ο Ηλιάδης ξεκαθάρισε χθες με την γραπτή του δήλωση την πρόθεσή του να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης για την ΠΑΕ σημειώνοντας με νόημα ότι δεν εξαρτάται η τελική κατάληξη της υπόθεσης μόνο από αυτόν.

«Γνωρίζω τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Άρης. Γνωστοποιώ τη διάθεση μου  για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, αλλά οι εξελίξεις δεν είναι αποκλειστικής μου ευθύνης. Όσο για τα πρόσωπα που συστρατεύονται στην προσπάθεια μου θα τοποθετηθώ δημοσίως όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά..

Όπως είναι φυσικό, ο πρώην πρόεδρος ζητάει να διασφαλιστούν τα χρήματα που θα διαθέσει, ενώ και οι δυο πλευρές θα βάλουν ασφαλιστικές δικλείδες σε μια γραπτή συμφωνία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει η πρόθεση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, εφόσον υπάρξει τελική συμφωνία να ενημερωθούν τα μέλη του φορέα σε έκτακτη γενική συνέλευση, προκειμένου να εγκρίνουν τις κινήσεις αυτές.

Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και από την πλευρά της Κοινωνίας και από αυτή του Ηλιάδη ότι θα υπάρξει τελικά… χάπι εντ στην υπόθεση.

To Top