Σε αναμονή του ξένου χαφ, ψηλά στην λίστα και ο Νικολόπουλος

Η πώληση του Σωκράτη Διούδη θα δρομολογήσει τα μεταγραφικά θέματα του Άρη και όλα δείχνουν ότι θα δρομολογηθούν δυο μεταγραφές.

Στην  τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του ξένου χαφ, ο οποίος όπως αναφέρθηκε σε άλο ρεπορτάζ πρόκειται για παίκτη κάτω των 24 χρονών «γαλλοαναθρεμμένος ποδοσφαιρικά που φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ Άρης και να έχει την έγκριση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, έχοντας κυρίως ανασταλτικά στοιχεία με θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα στο οποίο και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι Σενεγαλέζος, στον ποδοσφαιριστή έχουν σταλεί από πλευράς ΠΑΕ τα εισιτήρια, καθώς μετά την προφορική συμφωνία αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα μέχρι αύριο, ώστε να πάρει την προκαταβολή και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Άρη προκύπτει από την ελληνική αγορά με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κέντρο της άμυνας και πιθανόν θα αποτελέσει μαζί με τον Μιχάλη Γιαννίτση το βασικό κεντρικό δίδυμο της νέας χρονιάς.

Πρώτος στην λίστα είναι ο Ορέστης Νικολόπουλος, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών και είχε 21 συμμετοχές και 2 γκολ. Και για αυτόν οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

To Top