ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε αναμονή του σκεπτικού ο Άρης – Καμία ελληνική υπόθεση στην λίστα εκδικάσεων του CAS μέχρι 24 Αυγούστου

Μπορεί το CAS να ενημέρωσε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ ότι οι προσφυγές των δύο ομάδων θα συνεκδικαστούν, ωστόσο μέχρι τις 24 Αυγούστου – τουλάχιστον προς το παρόν – αυτή η συνεκδίκαση δεν υπάρχει στο… πρόγραμμα. Όπως δεν υπάρχει καμία άλλη ελληνική υπόθεση, με τον Άρη να είναι σε φάση αναμονής.

Ειδικότερα, το CAS ανακοίνωσε σήμερα όλη τη λίστα των υποθέσεων που θα εκδικαστούν μέχρι και το τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, χωρίς να υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Σε ότι αφορά τον Άρη και την υπόθεση Ντουρμισάι, οι κιτρινόμαυροι περιμένουν το σκεπτικό από την FIFA και στην συνέχεια θα προσφύγουν στο CAS, ζητώντας να εκδικαστεί ως κατεπείγουσα, μια και έχει να κάνει με την μεταγραφική περίοδο. Είναι σημαντικό πάντως, ότι η φετινή έναρξη των μεταγραφών αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Αύγουστο, με την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων και να “τραβήξει” χρονικά μέσα στο φθινόπωρο.

Από κει και πέρα, υπενθυμίζεται ότι στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός προσέφυγε ζητώντας να υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη και οι Θεσσαλονικείς για να καταπέσει η ποινή αφαίρεσης βαθμών που τους επέβαλε το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ. Προφανώς, η υπόθεση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο έρευνας από το CAS και οι δικηγόροι των δύο ομάδων θα πρέπει να… κάνουν υπομονή για τον ορισμό ημερομηνίας της δίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σχετική λίστα φαίνεται ότι η υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι είναι η μοναδική που θα εκδικαστεί επί… τριήμερο! Από 8-10 Ιουνίου η αγγλική ομάδα θα γνωρίζει το μέλλον της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις δυο επόμενες σεζόν.

To Top