ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε αναμονή των εξελίξεων για τον Λουίς Πάλμα ο Άρης…

Σε αναμονή των εξελίξεων για τον Λουίς Πάλμα είναι ο Άρης… Ο Ονδουριανόςδεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με την ΠΑΕ Άρης να ενημερώνει ότι “έμεινε εκτός και έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων”, με τη μεταγραφή του να δείχνει ότι είναι προ των πυλών.

Τα επόμενα 24ώρα δείχνουν να είναι κρίσιμα, καθώς θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του 23χρονου. Οι πληροφορίες θέλουν τη Σέλτικ να έχει μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Πάλμα, με το δημοσίευμα της Daily Mail περί πρότασης κοντά στο ποσό των 4,1 εκατ. ευρώ να έχει βάση και την ίδια στιγμή οι Άραβες, με τη δελεαστική πρόταση που έχουν καταθέσει στον Ονδουριανό και στην ομάδα, παραμένουν δυνατά στο προσκήνιο και πιέζουν για να ολοκληρωθεί το deal.

Για την ώρα πάντως στην ΠΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος και δεν επιβεβαιώνουν (ούτε διαψεύδουν βέβαια…) όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο ματς της Κυριακής με τη Λαμία ο Πάλμα να μην αγωνιστεί, είτε… λόγω ενοχλήσεων, είτε για τον λόγο πως η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία.

To Top