ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε ανοιχτή γραμμή Άρης-Βελάσκεθ

Ο Άρης βρίσκεται τις τελευταίες 48 ώρες σε συζητήσεις με τον Χούλιο Βελάσκεθ, προκειμένου να είναι αυτός ο διάδοχος του Χερμάν Μπούργος.

Οι εξελίξεις χθες ήταν ραγδαίες μια και “πάγωσε” η προφορική συμφωνία του Άρη με τον Ραούλ Κανέδα, προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες συνεργασίας με τον 41χρονο Ισπανό τεχνικό.

Μάλιστα η πορεία των συζητήσεων δείχνει ότι ο Βελάσκεθ είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα, ούτως ώστε εφόσον επιτευχθεί συμφωνία να πάρει μια πρώτη “γεύση” από τη νέα του ομάδα.

Ο Ισπανός έχει εμπειρία, αν και αποτελεί έναν νέο κόουτς, ενώ έχει προπονήσει αρκετές ομάδες στην La Liga. Όπως σημειώσαμε και χθες, ο 41χρονος προπονητής έχει βρεθεί στις ίδιες ομάδες με τους Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (Αλκορόν) και Μάνου Γκαρθία (Αλαβές).

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του Άρη μίλησαν και με τους τρεις, οι οποίοι είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Βελάσκεθ, από τη συνεργασία που είχαν, γεγονός που σίγουρα έχει τη δική του βαρύτητα για να ανοίξει και να προχωρήσει ο δίαυλος επικοινωνίας.

To Top