Σε ανοιχτή γραμμή με τον αδελφό Κόκε – Επιστροφή στις νίκες για τον Ισπανό στην Ινδία

Την ώρα που ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη τον αδελφό του Κόκε, ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε με την ομάδα του στην Ινδία, στις νίκες.

Όπως έχει αναφερθεί σε άλλο ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν σε νέα επικοινωνία με τον αδελφό και ατζέντη του παίκτη Χοσέ Κοντρέρας προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να μιλήσει δια ζώσης για το θέμα της συνεργασίας.

Μάλιστα, συμφωνήθηκε να σταλούν τα εισιτήρια στον αδελφό του Κόκε, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει από την Μάλαγα, όπου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να μπουν σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Κόκε λόγω των υποχρεώσεων του στην Ινδία δεν μπορεί να έρθει πριν από τις 20 Δεκεμβρίου.

Σήμερα μάλιστα, ο 31χρονος επιθετικός ήταν βασικός επί 90′ στην νίκη της Νορθ Ιστ επί της Chennaiyin με σκορ 3-0, χωρίς να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα, ενώ είναι ο 1ος στην κατηγορία των ασίστ στο Ινδικό πρωτάθλημα. Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 13 βαθμούς και την 5η θέση, δυο βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο φάιναλ φορ.

Οι δυο φωτογραφίες είναι από το σημερινό ματς.

koke1

To Top