ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Πάρντιου, ενημερώνεται για όλα και μετράει αντίστροφα

Ο Άλαν Πάρντιου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Θεσσαλονίκη και ενημερώνετε τις τελευταίες μέρες για την ομάδα του Άρη που θα αναλάβει το τιμόνι της, μετρώντας αντίστροφα μέχρι να πιάσει δουλειά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως αναφέραμε και χθες σε άλλο ρεπορτάζ ζήτησε και πήρε όλα τα στοιχεία από όλα τα παιχνίδια του Άρη που έδωσαν οι κιτρινόμαυροι σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, ούτως ώστε όταν ξεκινήσει στους κιτρινόμαυρους να γνωρίζει τις κινήσεις του. Τι ανέλαβε και πού βαδίζει.

Γνωρίζει αρκετούς από τους παίκτες του Άρη και έδειξε σχεδόν σίγουρος ότι μπορεί να πάρει το 100%, αλλάζοντας την κατάσταση. Στη συζήτηση με το Θόδωρο Καρυπίδη παραδέχθηκε ότι θα αναζητήσει να βρει τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και έδωσε την υπόσχεση ότι θα το διορθώσει.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, ο Πάρντιου μετράει αντίστροφα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όταν και αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη με τον συνεργάτη του Άλεξ Ντάιερ, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστό και το όνομα του αναλυτή που θα “μετακομίσει” μαζί τους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top